add inzichten

Het gevoel dat je je ADD onder controle hebt, dat je de baas bent over je eigen leven, dat je keuzes maakt die bij jou passen en dat al je dromen uitkomen. Dat willen we allemaal! Maar hoe doe je dat?

In succesvol leven met ADD – de podcast neem ik je mee in de zoektocht naar oplossingen voor jouw problemen rondom ADD. Hoe kun jij ADD inzetten als superpower en daardoor een succesvol leven leiden? Hoe richt je je leven in op je eigen voorwaarden en wensen? Hoe reken je voorgoed af met uitstelgedrag en vergroot jij je concentratie?

Om hierachter te komen interview ik experts en ervaringsdeskundigen op het gebied van ADD. Luister je mee?

Aflevering 3: Te gast bij de ADD Something Special Podcast

Vandaag ben ik te gast bij Carola de Wit van de ADD something special podcast. We hebben het over uitstelgedrag, een veel voorkomend fenomeen bij mensen met ADD en ADHD. Hoe kan dat? En nog beter, hoe kom ik er vanaf?

Aflevering 2: Bas den Blaauwen – Doelen stellen

Bas den Blaauwen is coach, trainer en ervaringsdeskundige op het gebied van ADD/ADHD. Hij geniet op dit moment van het leven en doet veel van wat hij echt leuk vindt. Echter is dit niet altijd zo geweest en heeft hij de keerzijde ook meegemaakt.

Aflevering 1: Zahra Valke-Verheul – ADHD en Relaties

Vandaag interview ik Zahra Valke-Verheul, 31 jaar en in het dagelijks leven lifecoach. Zij helpt mensen in hun groei in zelfvertrouwen, focus en balans. Daarnaast is ze inmiddels 7 jaar samen met Stefan en sinds vorig jaar ook getrouwd.