Stop met uitstellen, start met dromen – E-book vol tips tegen uitstelgedrag

52 tips om eindelijk af te rekenen met je uitstelgedrag,

52 tips om eindelijk af te rekenen met je uitstelgedrag.

Reken nu af met uitstelgedrag

Ben jij het zat om telkens belangrijke taken uit te stellen? Kom jij niet toe aan wat je eigenlijk echt wil doen? Heb je het gevoel dat je overweldigd raakt door alles wat je uitstelt? En voel jij je daar ook nog eens schuldig over?

Dan is dit e-book met 52 praktische tips enorm handig. In dit e-book vindt je tips op het gebied van een gezonde mindset en hoe jij je je eigen hersenen in jouw voordeel kunt laten werken op het gebied van uitstelgedrag. Ook vindt je veel praktische tips en zelfs een actieplan!

En waarom 52 tips? Omdat je er dan elke week eentje kan uitproberen, een heel jaar lang, om te kijken of het wat voor jou is!

Waar wacht je nog op?

Jasper Buitenhuis Coaching

“Hee, ik ben Jasper!”

Ik help mensen met ADD/ADHD weer grip op hun leven te krijgen. Ik ben er van overtuigd dat iedereen beschikt over unieke talenten, maar dat veel mensen ze niet inzetten. Met alle gevolgen van dien. Mijn missie om mensen met ADD/ADHD meer in hun kracht te laten komen en hun talenten te laten benutten.

Ik wist jarenlang ook niet wat mijn talenten waren, laat staan dat ik ze kon inzetten. Ik wist dat er veel in mij zat, maar het kwam er nooit uit. Ik voelde mij anders, niet begrepen. Het leek alsof iedereen de wereld begreep, behalve ik. Zowel mijn school- als werkcarrière was een groot fiasco.

In de afgelopen 8 jaar heb ik dit stapsgewijs, met vallen en opstaan, kunnen ombuigen. Waar ik eerst koning uitstel werd genoemd, ben ik nu een expert geworden op het gebied van uitstelgedrag. Ik heb geleerd hoe ik er voor zorg dat ik mijn dromen niet meer uitstel, maar ze juist achterna reis. Ik woon- en werk waar ik zelf wil en dat is op dit moment vanaf de Veluwe!

Review

Soms zijn er dingen die je doet waarbij je denkt; "Dat had ik jaren eerder moeten doen". Mijn coachingstraject met Jasper was één van die dingen. Jasper heeft mij geholpen om anders naar dingen te kijken en op een andere manier om te gaan met bepaalde situaties. Ik ben erg blij met het resultaat en dat geeft mij rust. Bedankt Jasper.
Mark van Ravenswaaij

Gratis Masterclass uitstelgedrag

Stop met uitstellen, start met dromen.