Masterclass add/ADHD, van uitdaging naar superkracht!

Lukt het jou maar niet op in actie komen? Lijkt alles meer energie te kosten dan dat het oplevert? Ben je vaker neerslachtig dan vrolijk?

Bekijk dan nu deze masterclass -> AD(H)D, Van uitdaging naar superkracht!

Lukt het jou maar niet op in actie komen? Lijkt alles meer energie te kosten dan dat het oplevert? Ben je vaker neerslachtig dan vrolijk?

Bekijk dan nu deze masterclass -> AD(H)D, Van uitdaging naar superkracht!

Van uitdaging naar superkracht!

Veel behandelingen voor AD(H)D zijn gericht op de minderen kanten, de dingen die je lastig vindt. Er wordt veel ingezoomd op de problemen en er wordt gekeken vanuit een ziektebeeld.

En wat je aandacht geeft dat groeit, toch?

Enorm zonde, als je het mij vraagt!

Ja, je brein werkt anders. En ja, het heeft uitdagingen. Maar als jij gaat leren hoe jouw brein werkt, dan kun je het gaan inzetten als jouw superkracht. Daar ben ik van overtuigd!

AD(H)D, Van uitdaging naar superkracht!

Hoe zou het zijn als?

Deze masterclass is voor jou als:

add inzichten
Jasper Buitenhuis Coaching

“Hee, ik ben Jasper!”

Ik help mensen met ADD/ADHD weer grip op hun leven te krijgen. Ik ben er van overtuigd dat iedereen beschikt over unieke talenten, maar dat veel mensen ze niet inzetten. Met alle gevolgen van dien. Mijn missie om mensen met ADD/ADHD meer in hun kracht te laten komen en hun talenten te laten benutten.

Ik wist jarenlang ook niet wat mijn talenten waren, laat staan dat ik ze kon inzetten. Ik wist dat er veel in mij zat, maar het kwam er nooit uit. Ik voelde mij anders, niet begrepen. Het leek alsof iedereen de wereld begreep, behalve ik. Zowel mijn school- als werkcarrière was een groot fiasco.

In de afgelopen 8 jaar heb ik dit stapsgewijs, met vallen en opstaan, kunnen ombuigen. Waar ik vroeger altijd in mijn hoofd zat, veel aan het piekeren was en een enorm negatief zelfbeeld over mijzelf had, ben ik nu (over het algemeen) een gelukkig mens en sta ik veel beter in contact met mijn lichaam. Dit zorgt voor enorm veel rust en vertrouwen, iets wat ik iedereen gun!

Waar wacht je nog op?

Review

Na mijn traject met Jasper is mijn leven een stuk fijner geworden. Dingen waarvan ik dacht dat het gewoon bij me hoorde zoals een rommelig huis, laat naar bed gaan en zo laat opstaan als kan, vaak stress hebben van kleine taken zoals een rekening betalen; zijn dit nu aspecten die ik na dit traject niet vaak meer doe doe. Lekker opstaan en genieten van een mooie dag.

Na veel jobhoppen, met altijd hetzelfde patroon van nieuwigheid, leuk vinden, maar na een half jaar geen motivatie meer te hebben, heeft Jasper me geholpen tot een conclusie te komen: die corporate banen werken niet voor mij.

Wat dan wel? Eigen baas en werken met gemotiveerde mensen. Nu ben ik bezig een platform te bouwen om coacher te helpen met AI tools (Temboni). Het zijn mijn ervaringen en skills die dit opbouwen, maar ik had een stevige duw nodig om in beweging te komen. Spannend maar de leukste baan ik ooit heb gehad 😊
Noud

Succesvol leven met ADD-podcast

Meer dan 90 interessante podcasts opgenomen!