Het bedriegerssyndroom, ook wel het imposter syndrom genoemd, is een bekend fenomeen voor velen. Het gevoel van twijfel over je eigen capaciteiten en prestaties, ondanks bewijs van het tegendeel. Je bent bang dat het uiteindelijk uitkomt dat je het toch niet kan, je ware aard naar voren komt.

In deze aflevering legt Gerphil uit wat het bedriegerssyndroom inhoudt, hoe je het herkent en wat je er aan kunt doen. Ben jij klaar om voor eens en voor altijd afscheid te nemen van het bedriegerssyndroom? Luister dan snel deze aflevering. Veel plezier!

Ben je benieuwd naar Gerphil’s kijk op AD(H)D, zijn artikelen en wat hij eventueel voor je kan betekenen? Kijk dan op zijn website www.essentialwaves.nl.

Vier keer per jaar geeft hij ook een webinar, waarin hij diverse perspectieven op AD(H)D bijeenbrengt in één samenhangende en vooral verademende, op zelfacceptatie en groei gerichte visie en benadering. De volgende editie is op 8 mei. Voor meer informatie kijk je op www.essentialwaves.nl/webinar-adhd-add/.

Heb jij last van uitstelgedrag? Download hier dan gratis:

Luister de podcast