Stop met uitstellen, start met dromen – Gratis masterclass

In 30 minuten leer jij wat uitstelgedrag nou echt is en hoe jij eindelijk eens kan afrekenen met je uitstelgedrag.

In 30 minuten leer jij wat uitstelgedrag nou echt is en hoe jij eindelijk eens kan afrekenen met je uitstelgedrag.

Reken nu af met uitstelgedrag

Ben jij het zat om telkens belangrijke taken uit te stellen? Kom jij niet toe aan wat je eigenlijk echt wil doen? Heb je het gevoel dat je overweldigd raakt door alles wat je uitstelt? En voel jij je daar ook nog eens schuldig over? Dan is deze gratis masterclass over uitstelgedrag echt iets voor jou!

In deze interactieve masterclass leer jij waar uitstelgedrag vandaan komt en waarom het eigenlijk heel erg waardevol en leerzaam is. Je leert een simpele techniek die je elke dag direct kan toepassen en jou gaat helpen om van je uitstelgedrag af te komen.

Download hier deze gratis masterclass en zet je eerste stappen richting een leven met minder uitstelgedrag en pak de controle terug op je leven.

Waar wacht je nog op?

Jasper Buitenhuis Coaching

“Hee, ik ben Jasper!”

Ik help mensen met ADD/ADHD weer grip op hun leven te krijgen. Ik ben er van overtuigd dat iedereen beschikt over unieke talenten, maar dat veel mensen ze niet inzetten. Met alle gevolgen van dien. Mijn missie om mensen met ADD/ADHD meer in hun kracht te laten komen en hun talenten te laten benutten.

Ik wist jarenlang ook niet wat mijn talenten waren, laat staan dat ik ze kon inzetten. Ik wist dat er veel in mij zat, maar het kwam er nooit uit. Ik voelde mij anders, niet begrepen. Het leek alsof iedereen de wereld begreep, behalve ik. Zowel mijn school- als werkcarrière was een groot fiasco.

In de afgelopen 8 jaar heb ik dit stapsgewijs, met vallen en opstaan, kunnen ombuigen. Waar ik vroeger altijd in mijn hoofd zat, veel aan het piekeren was en een enorm negatief zelfbeeld over mijzelf had, ben ik nu (over het algemeen) een gelukkig mens en sta ik veel beter in contact met mijn lichaam. Dit zorgt voor enorm veel rust en vertrouwen, iets wat ik iedereen gun!

Review

Jasper is gedreven door enthousiasme en geheel oprecht. Waar ik normaal gesproken in slaap val van verveling, stuiterde ik na afloop nog uren van enthousiasme. En in mijn enthousiasme ligt mijn kracht (en valkuil: hyper).

Hij is echt bereid om te helpen omdat hij dat leuk vindt. Mocht je twijfelen om mee te doen met één van Jaspers masterclasses of trainingen? Niet nodig, doe mee! En twijfel je toch, om wat voor reden dan ook. Maak dan op zijn minst kennis met hem, geef hem ‘het voordeel' en wie weet denk je later “had ik dat nou maar eerder gedaan!”
Sandra Khouw

Succesvol leven met ADD-podcast

Meer dan 70 interessante podcasts opgenomen!