Het AD(H)D ervaringsevent

“Verleg je grenzen op het AD(H)D Ervaringsevent: Ervaar, verander, verbind!”

"Verleg je grenzen op het AD(H)D Ervaringsevent: Ervaar, verander, verbind!"

Herken je dit?

Ik ken dit. Praten helpt, maar het is niet altijd voldoende om bij mijn gevoel te komen. Ik ben iemand die ervaringen nodig heeft om echt dingen te veranderen. Bij voorkeur intense ervaringen die goed doordringen in mijn onderbewustzijn en voor duurzame verandering zorgen. Zo zorgde:

Alle informatie op een rijtje

''Het resultaat was verbluffend''

Eén van deze technieken waarmee ik in aanraking kwam was Spiritus Breathwork. Door middel van muziek, ademhaling en energie kom je tot een diepere laag in verbinding met jezelf. Ik volgde hiervoor sessies bij Frank Heddes in de tijd dat ik zwaar overprikkeld in Vietnam woonde.

Het resultaat was verbluffend. Het kalmeerde mij volledig en voor het eerst sinds weken was ik weer echt ontspannen. Wat een verademing.

Ik vond dit zo fijne en intense ervaring, dat ik dit anderen ook gunde. Ik besloot om samen met Frank een kleinschalig event te organiseren. Naast de Spiritus Breathwork ceremonie, was er ook een ijsbad voor de deelnemers. Regelmatig je comfortzone uitstappen is enorm goed voor je zelfvertrouwen en je zelfbeeld. De dag werd een succes en dit smaakte naar meer!

Op zaterdag 7 september organiseren wij daarom het 4e AD(H)D ervaringsevent. Deze keer op een prachtige locatie in Amersfoort!

Een kleine impressie van het event

Waar wacht je nog op?

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Hee, ik ben Jasper!

Ik help mensen met ADD/ADHD weer grip op hun leven te krijgen. Ik ben er van overtuigd dat iedereen beschikt over unieke talenten, maar dat veel mensen ze niet inzetten. Met alle gevolgen van dien. Mijn missie om mensen met ADD/ADHD meer in hun kracht te laten komen en hun talenten te laten benutten.

Ik wist jarenlang ook niet wat mijn talenten waren, laat staan dat ik ze kon inzetten. Ik wist dat er veel in mij zat, maar het kwam er nooit uit. Ik voelde mij anders, niet begrepen. Het leek alsof iedereen de wereld begreep, behalve ik. Zowel mijn school- als werkcarrière was een groot fiasco.

In de afgelopen 8 jaar heb ik dit stapsgewijs, met vallen en opstaan, kunnen ombuigen. Waar ik vroeger altijd in mijn hoofd zat, veel aan het piekeren was en een enorm negatief zelfbeeld over mijzelf had, ben ik nu (over het algemeen) een gelukkig mens en sta ik veel beter in contact met mijn lichaam. Dit zorgt voor enorm veel rust en vertrouwen, iets wat ik iedereen gun!

FAQ

Met de auto is de locatie goed bereikbaar. Mocht je gebruik willen maken van het openbaar vervoer, dan kun je het beste naar Amersfoort Centraal gaan en vanaf daar een OV-fiets pakken. Het is dan nog 7 minuten fietsen.

Je kunt de auto gratis voor de deur parkeren.

Voor de Spiritus Breathwork ceremonie zijn yoga matjes, kleedjes en meditatiekussens aanwezig. Aangezien je bij de ceremonie je ogen gesloten hebt, kan het prettig zijn om een slaapmasker mee te nemen.

Zorg voor comfortabel zittende kleding. Hierbij kunnen verschillende laagjes prettig zijn, zodat je wat uit kan doen wanneer het warm wordt.

Voor het ijsbad heb je uiteraard zwemkleding nodig. Daarnaast is een handdoek, slippers en eventueel een badjas aan te raden.

Zeker, iedereen is welkom. We gaan niet specifiek in op het onderwerp AD(H)D, maar het zal wel een gespreksonderwerp zijn vanwege de herkenning bij elkaar. Je hoeft geen kennis te hebben van AD(H)D om deel te kunnen nemen aan dit evenement.

Nee, ook als beginneling kun je deelnemen aan dit evenement. Er is professionele begeleiding die je hierbij zal helpen. Het enige wat we van je vragen en is een open en leergierige houding.

Reviews