6 weekse online training: Minder uitstellen, meer leven

Aan de slag met je uitstelgedrag!

"Onderzoek je uitstelgedrag en ervaar meer rust in je leven"

Ken je dit?

Wanneer is het?

De bijeenkomsten vinden plaats op dinsdagochtend van 9.00 uur tot 10.30 uur, op de volgende data: 9, 16, 23 en 30 april en 7 en 14 mei 2024.

Uitstelgedrag is enorm waardevol en leerzaam

Dikke kans dat uitstelgedrag een enorm grote rol in je leven speelt, en dat is enorm vervelend. Om nog maar te zwijgen over dat interne kritische stemmetje die van alles vindt van wat jij doet. Het kan enorm veel impact hebben op je leven(sgeluk).

Zo jammer, want geloof het of niet: Uitstelgedrag is enorm waardevol. Het zit boordevol informatie over jou. Informatie waar jij van kan leren wat je nodig hebt in het leven en wie jij bent als persoon.

En dit wil ik jou graag leren. Ik heb zelf enorm veel last gehad van uitstelgedrag en droeg ooit de naam ‘koning-uitstel’ en mijn leven is een stuk leuker en waardevoller geworden sinds ik veel minder last heb van uitstelgedrag.

Door (zelf)studie en het helpen van meer dan 100 mensen met uitstelgedrag, heb ik de afgelopen jaren enorm veel kennis opgedaan op het gebied van uitstelgedrag. Kennis die ik graag wil overbrengen aan jou door middel van een 7 weekse online training over uitstelgedrag.

Waar wacht je nog op?

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Minder uitstellen, meer leven

Wat kun je verwachten?

Het is een deels zelfstandig traject waar je vanuit huis wekelijks video’s en audio’s krijgt waarin onderwerpen rondom het thema uitstelgedrag worden behandeld. Denk hierbij aan motivatie, uitleg over wat uitstelgedrag is, belemmerende overtuigingen en het krijgen van zelfvertrouwen.

Aan de hand van deze video’s maak je opdrachten om je eigen patronen te gaan herkennen en beter te leren omgaan met je uitstelgedrag.

Ook leer je elke week een specifieke techniek om je uitstelgedrag aan te pakken en krijg je een aantal mooie bonussen zoals ademhalingsoefeningen.

Elke week is er een online accountability moment waarin je vragen kunt stellen over de opdrachten en waarbij we dieper in gaan op de inhoud. Hierdoor blijf je blij en hoef je het niet alleen te doen. Tevens is er een appgroep waarin jij dagelijks je vragen kunt stellen.

Wat is de inhoud van de training:

Wat zijn de onderwerpen die worden behandeld?

Wat heb je na de training?

Hee, ik ben Jasper!

Ik help mensen met ADD/ADHD weer grip op hun leven te krijgen. Ik ben er van overtuigd dat iedereen beschikt over unieke talenten, maar dat veel mensen ze niet inzetten. Met alle gevolgen van dien. Mijn missie om mensen met ADD/ADHD meer in hun kracht te laten komen en hun talenten te laten benutten.

Ik wist jarenlang ook niet wat mijn talenten waren, laat staan dat ik ze kon inzetten. Ik wist dat er veel in mij zat, maar het kwam er nooit uit. Ik voelde mij anders, niet begrepen. Het leek alsof iedereen de wereld begreep, behalve ik. Zowel mijn school- als werkcarrière was een groot fiasco.

In de afgelopen 8 jaar heb ik dit stapsgewijs, met vallen en opstaan, kunnen ombuigen. Waar ik vroeger altijd in mijn hoofd zat, veel aan het piekeren was en een enorm negatief zelfbeeld over mijzelf had, ben ik nu (over het algemeen) een gelukkig mens en sta ik veel beter in contact met mijn lichaam. Dit zorgt voor enorm veel rust en vertrouwen, iets wat ik iedereen gun!

FAQ

Veel mensen hebben last van uitstelgedrag, maar hebben niet altijd door hoe erg dit verweven is in hun dagelijkse leven. Je doorziet vaak niet je eigen patronen of je weet deze niet op een effectieve wijze te doorbreken. Vaak zijn ze een kei geworden in het goedpraten van hun uitstelgedrag en doen ze het af als ‘het valt best wel mee’. We kijken niet graag ons negatieve gedrag recht in de ogen, dat is vaak veel te confronterend. Hierdoor sluimert het door en veranderd er nooit echt iets structureels.

De juiste begeleiding hierbij kan heel goed helpen. Wanneer jij je eigen uitstelgedrag tijdig leert herkennen en weet hoe je er mee aan de slag kan gaan, is dit enorm goed voor je gevoel van eigenwaarde en je zelfvertrouwen.

Daarnaast is het fijn om te merken dat je niet alleen bent. Je zit in een groep mensen die allemaal dezelfde soort problemen ervaren als jij. Je bent dus niet alleen en er is niks om je voor te schamen. Samen ga je aan de slag om dat vervelende uitstelgedrag eindelijk eens aan te pakken! Want wees nou eerlijk, samen is toch leuker dan alleen?

Hier zit vaak het misverstand. Je geeft het geld niet uit, je investeert het in jezelf. En iets wat je investeert komt vaak weer op een andere manier terug. Wat zou er veranderen in je leven als je door deze cursus minder zou uitstellen? Wat gebeurd er met je zelfvertrouwen als jij door deze cursus eindelijk eens voor die nieuwe baan durft te solliciteren? Wat betekent het voor je relatie als jij eens minder uit zou stellen?

Juist, de focus moet niet liggen op wat je investeert, maar op wat het je kan opleveren? En wat is dan €** ten opzichte van een leven met minder uitstelgedrag?

Dikke kans dat je vaak aan symptoombestrijding hebt gedaan, maar niet hebt gekeken naar de oorzaak. Bij deze cursus gaan we op zoek naar de kern van het probleem. Wat zorgt er voor dat jij uitstelt en wat kun jij er aan doen?

Doordat je professionele begeleiding krijgt, er wekelijkse meetings zijn en je een buddygroepje hebt, is de kans veel groter dat je er bij betrokken blijft. En het duurt maar 7 weken, waardoor het overzichtelijk blijft.

In deze cursus verwachten we geen wonderen van jullie. Het gaat erom dat je de eerste stappen zet, gaat snappen waarom het gebeurd en je leert dat iedereen zijn uitstelgedrag kan aanpakken.

Het maken van de wekelijkse opdrachten zullen ongeveer 1 a 2 uur in beslag nemen. Daarnaast zullen ze als een rode draad door je leven lopen. Je kunt het dus bewust en onbewust toepassen in de dagelijkse activiteiten.

Daarnaast duurt de wekelijkse bijeenkomst 1 a 1,5uur. Mocht je niet bij een meeting kunnen zijn, dan wordt deze opgenomen en kun je hem terugkijken op een later tijdstip.

Deze zijn op dinsdagochtend van 9.00 uur tot ongeveer 10.00 uur. In totaal zijn er 6 van dit soort momenten.

Nee, zeker niet. Je mag de training ook volledig op eigen tempo volgen en doen wanneer jij wil. De accountabilitymomenten zijn er als stok achter de deur en om te zorgen voor extra diepgang.

Nee zeker niet. Ik ben zelf ook niet de allergrootste fan hiervan. Dus voel je vrij om hieraan niet deel te nemen. Je mag mij altijd persoonlijk appen of mailen met vragen.

Zeker, je kunt hiervan nog een half jaar gebruik maken op een afgesloten omgeving op de wandering minds community.

Reviews